Barça
Esports Futbol 18/04/2016

El València imita el Madrid al vestidor del Camp Nou i dedica la victòria a Txèrixev

Els jugadors es fan una fotografia idèntica a la del Reial Madrid i llueixen una samarreta del jugador rus, que va ser irònicament ovacionat per l'afició blaugrana en el dia del 7-0

Ara
1 min
Imatge del València al vestidor del Camp Nou

BarcelonaEl València necessitava la victòria al Camp Nou. Ja no només per sanejar una temporada estranya, sinó per refer-se del cop dur d'encaixar un 7-0 en la seva última visita a Barcelona. I els jugadors valencianistes van agafar-se amb ganes la celebració. Els xe van trobar la manera més dura de ferir la sensibilitat blaugrana i van imitar la fotografia que va fer-se la plantilla del Reial Madrid després de guanyar el clàssic a l'estadi blaugrana.

L'extra de la imatge dels jugadors del València és la menció a Denis Txèrixev. El rus no va poder viatjar a Barcelona perquè encara no ha fet net d'unes molèsties però el seu company Rodrigo va mostrar una samarreta amb el seu nom per integrar-lo en l'èxit de l'equip. L'exmadridista va ser irònicament ovacionat pel públic del Camp Nou, que li cantava "Txèrixev t'estimo" el dia de la golejada a la Copa del Rei. La seva alineació indeguda a Cadis va provocar l'eliminació administrativa del Reial Madrid al gener, un fet que va alegrar el Barça.

stats