Esports 01/05/2016

Galca: "Era molta pressió, però ho hem tirat endavant"

Roger Requena
1 min
Galca, durant el partit contra el Sevilla

Cornellà de LlobregatEl tècnic espanyolista Constantin Galca ha celebrat el triomf contra el Sevilla i ha reconegut que el vestidor està "molt content" després de l'esforç fet. "Era molta pressió, però ho hem tirat endavant", ha apuntat l'entrenador romanès, que se'n va satisfet després d'un triomf que deixa gairebé assegurada la permanència.

"Ha estat un curs molt complicat, però l'afició periquita ha estat amb nosaltres", ha apuntat Galca, que ha reconegut que en arribar a l'Espanyol esperava "estar més amunt". "Pensava que seria més bonic, però no va poder ser", ha afegit en relació a l'etapa que li ha tocat viure, ara des de la banqueta.

"Al descans hem parlat de l'ansietat, tothom volia fer la passada de gol, però hem insistit a tenir més paciència de cara a gol", ha explicat sobre el partit, on ha estat clau la gestió emocional.

Galca ha posposat la decisió sobre el seu futur i ha comentat que diumenge vinent aniran al Camp Nou "a aconseguir un o tres punts, no a fastiguejar la Lliga a ningú".

stats