Esports 04/02/2022

El Girona i Míchel estudien la renovació i construir un projecte a llarg termini

La voluntat de les dues parts és continuar plegats, independentment de la categoria

Jordi Bofill
2 min
Míchel, amb Quique Cárcel i Delfí Geli, el dia de la seva presentació a Montilivi

GIRONAEl Girona i Míchel han començat a parlar de la renovació del tècnic, que va arribar l'estiu passat a Montilivi i s'ha ficat tothom a la butxaca. L'avala la proposta de joc, immaculada, que ha permès fer un salt de qualitat en la classificació. I la integració: fins i tot ja fa les rodes de premsa en català, un gest que ell veu normal, però que no faria qualsevol. El contracte que els uneix fins a l'estiu estipula que la pròrroga a la banqueta serà automàtica en cas d'ascens a Primera Divisió. Però les converses, en aquest moment, van més enllà i tot. El club vol construir un projecte a llarg termini amb Míchel com a líder, tant si l'equip és a l'elit com si resta a Segona. I la voluntat de Míchel, avui, és continuar-hi, passi el que passi.

"Vull créixer al Girona, em sembla un projecte espectacular. Després el futbol ens posarà al nostre lloc; perquè no hi ha memòria ni temps. Ara com ara no hi ha un club millor per desenvolupar-me com a professional. Ho tinc tot, soc feliç i m'agradaria continuar", ha admès Míchel en la prèvia del partit que enfrontarà els blanc-i-vermells contra la Ponferradina (20.30 hores, #Vamos). Després de sumar un sol punt en les dues últimes jornades, marcades per una forta polèmica arbitral, el Girona està fora dels llocs de play-off, però l'equip castellà és cinquè a només tres punts, així que una victòria els permetria atrapar novament la zona de privilegi.

Quique Cárcel acaba contracte

El trencaclosques té una tercera pota en l'equació: Quique Cárcel, que no té clar el futur després de vuit temporades. El director esportiu, en un rampell de sinceritat, afirma que moltes de les possibilitats que té de continuar impliquen la renovació de l'entrenador, amb qui manté una gran sintonia. "Pels seus valors, no tinc cap dubte que el projecte el necessita, perquè transmet valentia i sap com fer-nos jugar bé a futbol. No ho puc dir més clar: una part de les ganes que pugui tenir per quedar-me passen perquè ell continuï".

stats