Esports 31/10/2021

El Girona té un regal anomenat Stuani (1-2)

L’uruguaià marca en l'últim segon per donar una victòria que s’havia complicat i surt del descens

Jordi Bofill
1 min
Els jugadors del Girona celebrant la victòria contra el Fuenlabrada.

GironaStuani ha provocat la bogeria col·lectiva, amb el Girona jugant amb nou, per marcar el gol de la victòria a Fuenlabrada en l'últim segon (1-2), en un partit que ha estat a punt de saltar pels aires: amb 0-1 i superioritat numèrica, a Samu se li han creuat els cables i Jairo ha comès un penal que els ha deixat coixos –Ortolà també ha estat expulsat– i l’empat al marcador. Fins que ha aparegut l’uruguaià en una nova mostra que en aquest club passen coses paranormals; perquè si no, no s'entén.

Que la primera targeta per a un jugador del Fuenlabrada hagi arribat al minut 63 és incomprensible. Que l’hagin vist abans Míchel i Jairo directament és ridícul. Els madrilenys han proposat un partit lleig, de brega i entrades que la permissivitat arbitral ha considerat normal quan no ho és. Com a mínim, ha expulsat Dago. Sumem-hi el teatre, fingint penals. La conseqüència és que el Girona, que perd Borja i Sarmiento per lesió, s’ha sentit a disgust, encomanat a la inspiració de Samu, que abans del seu impresentable xou havia fet moltes coses bé. Ha acabat escopint a la graderia i s'ha retirat perquè la cosa no anés a més.

Entre puntada i puntada també ha tingut ocasions, el Fuenlabrada, però no tan clares com les de Bustos i Stuani, desafortunats abans del gol. Kebe ha avançat els gironins, que han viscut un esprint final d’infart: amb dues vermelles i l’empat de Pedro León no es poden creure un triomf que els treu del descens.

stats