HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 21/03/2015

Un gol d'or de Cristian Rodríguez classifica el Vic per la 'final four' de la Lliga Europea (3-2)

Barça i Breganze també aconsegueixen el bitllet, mentre que a la CERS Reus, Monbus Igualada i Sporting de Lisboa seran a la final a quatre

Jordi Graell
El Barça ha superat el Valdagno italià

BarcelonaEl Vic ha repetit el guió de la Copa del Rei a la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea d'hoquei patins i ha tornat a eliminar el Liceo a la pròrroga per 3-2 gràcies a un gol d'or de Cristian Rodríguez. Després del 2-2 de l'anada, els vigatans sempre han anat a remolc d'un conjunt gallec que s'ha avançat en dues ocasions amb les dianes de Pau Bargalló de falta directa i de Toni Pérez. Els homes de Ferran Pujalte, que ja a la primera part havien aconseguit restablir l'empat amb un gol de Dava Torres, han forçat la pròrroga gràcies a un gol de Jordi Burgaya a sis minuts pel final i ja al temps extra Cristian Rodríguez ha donat el bitllet per la 'final four' al seu equip cinc anys després. El rival del Vic a semifinals sortirà del vencedor del Porto-Benfica, que s'enfronten aquest diumenge.

Menys dificultats ha tingut el Barça, que ha tornat a golejar el Valdagno per 8-5 i s'enfrontarà a semifinals amb el Breganze, que ha empatat 4-4 a la pista del Forte dei Marmi. L'equip entrenat per Guillem Cabestany i en què també hi juga l'exblaugrana Jordi Adroher ja s'havia imposat a l'anada per 5-2. A la Copa de la CERS també hi haurà dos representants catalans a la final a quatre, ja que el Monbus Igualada, tot i perdre per 1-0 a Follonica, ha fet valer el 4-2 de l'anada i s'enfrontarà a semifinals a l'Sporting de Lisboa; i el Reus, que després de véncer en l'anada per 5-2 el Diessbach suís s'ha tornat a imposar per 2-4 a domicili.

El Tordera perd a l'OK Lliga i podria confirmar el descens dimarts

En els partits que obrien la 25a jornada de l'OK Lliga, el Tordera ha posat peu i mig a Primera Divisió després de perdre per 2-4 contra el Noia Freixenet i veure com el Cafè Crem Calafell Tot l'Any, un dels rivals directes per la salvació, ha golejat per 2-7 a Vilafranca. De fet, els torderencs podrien ser equip de Primera Divisió el proper dimarts si l'ICG Software Lleida és capaç de derrotar el Vic. En canvi, el Manlleu seguirà en la lluita per no baixar després de superar per 2-1 el MIS Ibèrica Mataró. Pel que fa a la lluita per Europa, el Moritz Vendrell ha remuntat el gol inicial d'Albert Grau pel Voltregà i ha guanyat per 1-2 gràcies a les dianes de Lluís i Jordi Ferrer.