Atletisme
Esports 15/10/2014

La IAAF destaca la capacitat organitzativa de Barcelona per acollir el Campionat del Món 2019

Sebastian Coe recorda el llegat "espiritual i d'infraestructures" que els Jocs Olímpics del 1992 van deixar a la ciutat

Efe
1 min
Una delegació de la IAAF avalua l’Estadi Olímpic Lluís Companys

BarcelonaLa Comissió d'Avaluació de la Federació Internacional d'Atletisme (IAAF) ha valorat positivament la "capacitat organitzativa" de Barcelona per acollir els Mundials d'atletisme de l'any 2019. Després de dos dies avaluant les potencialitats de la capital catalana per organitzar la competició, la representació de la IAAF, encapçalada pel seu vicepresident, Sebastian Coe, ha destacat el llegat "espiritual i d'infraestructures" que els Jocs Olímpics del 1992 van deixar a la ciutat.

A la roda de premsa de valoració de la visita, Coe no ha aprofundit en detallar els aspectes positius i negatius de la ciutat catalana, si bé ha emfatitzat que l'estabilitat política i financera, la capacitat organitzativa, així com el compromís dels ciutadans, són aspectes molt importants per decantar-se entre Barcelona, Doha (Qatar) i Eugene (Estats Units), les tres candidates.

"Totes les ciutats presentaran el millor que tinguin per oferir uns mundials de màxim nivell. No puc comparar entre ciutats, però l'equip de Barcelona ha pogut demostrar la seva capacitat per poder organitzar aquests Mundials", ha destacat Coe.

En aquest sentit, l'alcalde Xavier Trias, ha assegurat que "estan preparats" per acollir la competició, ja que Barcelona és una ciutat caracteritzada per la seva "cultura, coneixement i diversitat" que compta amb una "àmplia oferta hotelera, una gran capacitat organitzativa i el suport incondicional de tots els seus ciutadans ".

stats