BÀSQUET
Esports 26/12/2016

L'ICL Manresa busca tancar un any dur amb un triomf que aixequi la moral

L'equip d'Ibon Navarro rep un Estudiantes fluix quan juga lluny de Madrid

Efe
1 min
ICL Manresa

ManresaL'ICL Manresa rep aquest dimarts (20,45 h) el Movistar Estudiantes, encara sense un pivot que sigui el seu gran referent interior, però amb un nou base, el nord-americà Michael Machado, que ja ha tingut més temps d'adaptació al seu nou equip.

El club català acabarà el 2016 sense l'anhelat fitxatge interior després d'acomiadar Luksa Andric i mentre encara no ha pogut recuperar els seus jugadors lesionats, Patrik Auda i Aleksandar Cvetkovic.

Els d'Ibon Navarro necessiten una victòria que els ajudi a donar un tomb a la seva situació i a canviar de tendència, ja que l'ICL és el pitjor equip d'aquesta temporada: només ha aconseguit una victòria i no guanya a la seva pista des del mes d'abril.

L'equip té, a més, l'obligació moral de recompensar el seu públic després de la desastrosa actuació que va tenir la passada jornada, quan l'Herbalife Gran Canària li va passar per damunt en la seva pròpia pista (70-102).

Contra l'Estudiantes, que ara dirigeix l'exentrenador del Manresa Salva Maldonado, l'ICL intentarà mostrar a la seva afició els nous fitxatges, ja que, a més de Machado, també ha arribat el pivot Igor Zaytsev.

Navarro espera que mentre arriben més reforços aquestes dues noves incorporacions augmentin el nivell de l'equip que, en les últimes setmanes, ha caigut en un preocupant desànim davant la ratxa de mals resultats. Els catalans també intentaran aprofitar el baix rendiment del rival com a visitant, ja que l'Estudiantes només ha guanyat un partit lluny de la seva pista aquest curs.

Serà el 41è duel en el Nou Congost d'aquests dos equips històrics de l'ACB, i de moment el balanç és favorable als manresans, que han guanyat 28 partits i n'han perdut 12.

stats