Tenis

Una invasió d'abelles obliga a suspendre el partit d'Alcaraz als quarts de final d'Indian Wells

El tenista espanyol ha aconseguit el pas a semifinals després que el matx s'aturés durant dues hores

ARA
1 min

BarcelonaDues hores aturat. Una invasió d'abelles ha suspès aquest dijous el partit que enfrontava l'espanyol Carlos Alcaraz amb l'alemany Alexander Zverev durant els quarts de final del torneig d'Indian Wells (EUA). De fet, la interrupció ha arribat tan sols 9 minuts després de l'inici, quan el marcador encara era d'1-1. La majoria de les abelles estaven concentrades en una càmera aranya instal·lada sobre la pista. Tot i això, el més perjudicat dels presents ha estat Alcaraz, que ha arribat a rebre una picada.

Un cop aturat el partit ha arribat l'altre gran protagonista de la jornada: un apicultor que, sense cap mena de protecció al cap o a les mans, més enllà d'unes ulleres de sol, ha retirat les abelles de la càmera i la pista enmig dels aplaudiments dels fans. Això, però, no ha acabat de solucionar el problema: un cop reprès el partit, els tenistes han continuat queixant-se de la presència d'abelles, encara que de manera esporàdica.

El matx s'ha acabat amb el vigent campió del torneig, Carlos Alcaraz, passant per sobre de l'alemany per 6-3 i 6-1. Així, demà dissabte s'enfrontarà al tercer classificat del rànquing ATP, Jannik Sinner, per repetir la mateixa semifinal de l'any passat, quan Alcaraz ja va superar l'italià. L'altra semifinal la disputaran Daniil Medvedev i Tommy Paul.

stats