MOTO3
Esports 19/04/2015

Isaac Viñales acaba tercer a la cursa de Moto3 de l'Argentina

Danny Kent s'ha imposat amb autoritat i reforça la condició de líder del certamen, mentre que Efrén Vázquez guanya el cos a cos final al pilot català i acaba segon

M.m.
1 min
Efrén Vázquez (a l'esquerra) i Isaac Viñales, a l'Argentina / DAVID FERNÁNDEZ / EFE

BarcelonaIsaac Viñales ha pujat al podi a la cursa de Moto3 del Gran Premi de l'Argentina. El pilot català ha ocupat el darrer graó del podi en una cursa que ha guanyat amb molta autoritat el britànic Danny Kent, que a més a més reforça la seva condició de líder del certamen.

La cursa ha estat dominada amb autoritat per part de Kent, que ha acabat creuant la meta en solitari i amb un avantatge claríssim de 10 segons respecte del segon classificat. El britànic s'ha escapat a les primeres de canvi i no ha tingut rival a l'argentina.

Amb el triomf decidit, la lluita estava pel segon lloc i el darrer graó del podi. La batalla l'ha guanyada el basc Efrén Vázquez, que ha sabut defensar molt bé la posició a les darreres voltes. Isaac Viñales ho ha intentat però no ha estat possible superar-lo. La diferència final ha estat molt petita: escassament mitja dècima de segon.

D'altra banda, Jorge Navarro no ha pogut acabar la cursa perquè s'ha vist involucrat en una caiguda al tram inicial de la cursa.

stats