Trial
Esports 20/01/2011

Jeroni Fajardo i Mireia Conde, pilots del nou equip Ossa Competició

El pilot gironí serà el líder del nou equip que participarà en el Mundial de trial amb l'Ossa TR 2801 i que debutarà dissabte al trial 'indoor' de Marsella

Redacció
2 min

BarcelonaEl pilot gironí Jeroni Fajardo serà el líder del nou equip Ossa Competició que participarà en el Mundial de trial amb l'Ossa TR 2801 i que debutarà dissabte al trial indoor de Marsella, segona prova del Mundial 2011.

Al costat de Jeroni Fajardo hi haurà la jove pilot de 18 anys Mireia Conde, campiona del món de 2010 per equips en l'últim Trial de les Nacions celebrat a Polònia i que revalidava així un títol que ja havia aconseguit el 2008.

El campió del món de trial el 1996 i cinc vegades campió d'Espanya, Marc Colomer, és el director de l'equip que participarà en totes les proves del mundial indoor i outdoor, en el Trial de les Nacions i en les competicions nacionals.

L'equip el completen Dani Oliveras, cap de mecànics, Jordi Dalmau, responsable de logística, i Melchor Estorch, assistent del pilot.

Malgrat la seva joventut, 25 anys, el palmarès de Fajardo, natural de Caldes de Malavella (Selva), és molt ampli. Va participar en la seva primera prova del Mundial outdoor amb 16 anys. El 2010 va aconseguir el cinquè lloc en la classificació del Campionat del Món indoor.

En la temporada anterior va aconseguir la segona posició en el Campionat d'Espanya de trial outdoor, la tercera en la modalitat d'indoor i el quart lloc en el Campionat del Món d'outdoor.

"Poder competir amb una motocicleta revolucionària i amb un equip d'alt nivell em dóna bones sensacions i crec que podem fer grans coses, tot i que encara no hem pogut entrenar gaire", ha dit el pilot.

El director d'Ossa Factory, Joan Gurt, ha explicat en l'acte de presentació de l'equip que tenen "un equip jove, amb il·lusió i un patrocinador de garantia, Petromiralles, que ha fet possible que ara siguem aquí. Amb Marc Colomer com a director d'equip i bons pilots tenim ganes de fer coses interessants, però aquests anys n'aprendrem".

stats