COPA MASTERS
Esports 26/11/2011

Jo-Wilfried Tsonga serà el rival de Roger Federer a la final de la Copa Masters

Roger Federer i Jo-Wilfried Tsonga jugaran la final de la Copa Masters de tenis a les 3 del migdia després de guanyar les seves semifinals en dos sets

Toni Padilla
1 min
Jo-Wilfried Tsonga, finalista de la Copa Masters

BarcelonaTsonga, molt segur a l'hora de servir, s'ha desfet en dos sets de Tomas Berdych en la segona semifinal del Masters, que es juga a l'O2 de Londres. En el primer set el francès n'ha tingut prou amb un break sobre el txec. Ha sigut un set molt ràpid, de punts curts, decidit per la inseguretat del txec a l'hora de servir. Tsonga, en canvi, ha entrat bona part dels seus primers serveis en un duel de canoners.

Al segon set, Berdych s'ha centrat una mica i el set s'ha igualat, amb un break per banda fins al 5-5. En aquest punt Tsonga ha sigut més agressiu i ha guanyat el partit, tancant amb dos aces el joc clau per aconseguir el 6-3 i 7-5 final en menys de dues hores de joc.

Tsonga se les haurà amb un Federer que ha superat en dos sets abans David Ferrer. Federer aspira a ser el primer jugador de la història qua guanya sis cops aquest torneig. La final es juga a les 3 de la tarda per Teledeporte.

stats