Esports 18/07/2017

Joan Gaspart descarta presidir interinament la RFEF

L'expresident blaugrana confia que sigui Villar qui ho faci, i assegura que aquesta tarda passarà per la RFEF a informar-se

R.r.
1 min
El grup hoteler  de Gaspart supera  el concurs de creditors

BarcelonaL'expresident del Barça Joan Gaspart ha descartat presidir interinament la Reial Federació Espanyola de Futbol. Així ho ha confessat a l'ARA. "No m'ho plantejo ni em toca", ha assegurat el fins ara tercer vicepresident de la RFEF. Segons l'article 34.7 dels estatuts de la RFEF, en cas d'absència temporal del president de l'organisme seran els vicepresidents, per ordre, els encarregats de substituir-lo.

La RFEF, fins ara, en tenia tres: Juan Padrón (detingut aquest dimarts), Vicente Muñoz (imputat i citat a declarar pel mateix cas) i Joan Gaspart, que ha defensat que creu que serà el mateix Villar qui presidirà la junta directiva programada per aquest dimecres (17.00 h) i l'assemblea general de dijous (12.30 h) on se celebrarà el sorteig del calendari de Lliga de Primera i Segona Divisió per al curs 2017/18. "Els jutges tindran la informació que han demanat. A mi em consta que Ángel María Villar és aquesta tarda a la seu de la Federació, i jo m'hi aproparé per informar-me del que passa", ha explicat a l'ARA.

Gaspart ha insistit que no sap si li tocaria ocupar cap càrrec interí, donat que s'ha d'aprovar una nova junta directiva de la qual ell ja no formarà part. Per edat (72 anys) Gaspart ja no ocuparà cap càrrec a la federació (fins ara era vicepresident d'assumptes internacionals i institucionals de la RFEF). Així, qui té més opcions de presidir interinament la RFEF és a hores d'ara la fins ara secretària general, Esther Gascón.

stats