HANDBOL
Esports 01/06/2014

Juanín García: "El nostre objectiu era guanyar la Champions, no aquest partit"

El lleonès, que ha vestit per última vegada la samarreta blaugrana, ha valorat el triomf davant el Vezsprem

Efe
1 min
Juanín, en una imatge d'arxiu / FCB

BarcelonaEl jugador del Barça d'handbol Juanín García ha reconegut aquest diumenge que la victòria en el partit pel tercer i quart lloc de la fase final de la Lliga de Campions, davant el Vezsprem hongarès (26-25), de poc els serveix perquè el seu objectiu era aixecar el trofeu continental.

"Aquesta victòria no serveix de gaire. El nostre objectiu era guanyar la 'Champions' i ens hem quedat molt enrere. Ens hem aixecat com hem pogut perquè a ningú li agrada jugar aquest partit", ha explicat l'extrem lleonès, que encara no trobava explicació de la derrota soferta a les semifinals davant el Flensburg.

"És difícil d'explicar el que ens va passar ahir i encara no ens creiem com hem perdut contra el Flensburg. Ha estat una derrota molt dura i crec que ni jo ni ningú pot trobar un motiu", ha subratllat.

Després de nou temporades al conjunt català, l'extrem esquerre, que no ha volgut desvetllar on jugarà la pròxima temporada, ha vestit aquesta tarda per última vegada la samarreta blaugrana.

"M'hauria agradat poder abandonar el Barça guanyant la meva segona Champions però no ha pogut ser. Ha estat un orgull poder jugar en aquest club tan gran. M'emporto uns records inoblidables i un munt de títols", ha manifestat.

stats