MOTOCICLISME - MOTO3
Esports 11/10/2014

Kent arrencarà des de la 'pole' a Moto3 i Márquez i Rins hauran de remuntar

Àlex Márquez arrencarà des de la setena posició i Álex Rins des de la novena. Miller, el rival dels catalans en la lluita pel títol, ha estat cinquè

Ara
1 min
Danny Kent celebra la 'pole' que ha aconseguit a Motegi / HUSQVARNA AJO TEAM

BarcelonaEl britànic Danny Kent (Husqvarna) ha aconseguit el millor temps de la categoria petita en els entrenaments oficials del Gran Premi del Japó que aquest dissabte s'han disputat al circuit de Motegi. Kent ha completat la seva millor volta en un temps d'1 min 56 s 555 ct. i l'ha aconseguit en el tram final dels entrenaments oficials. A la primera fila l'acompanyaran Niccolò Antonelli i John McPhee.

En aquesta sessió, els pilots que lluiten pel Mundial, Miller, Márquez i Rins, han quedat relegats a posicions més endarrerides. Així, el líder del campionat de Moto3, Àlex Márquez, ha acabat setè (i això farà que aquest diumenge arrenqui des de la tercera fila de la graella). El seu company a l'equip Estrella Galicia 0,0, Álex Rins, ha acabat novè.

De fet, el millor català de la categoria petita ha estat Isaac Viñales, que ha marcat el sisè millor registre, just per davant d'Àlex Márquez. L'australià Jack Miller, el principal rival dels catalans en la lluita pel títol, ha estat cinquè.

stats