MOTOCICLISME - MOTO3
Esports 14/06/2015

Kent guanya a Montmeló i s'escapa al capdavant de la general de Moto3

El britànic s'imposa a Bastianini i a Efrén Vázquez i al Mundial ja suma 51 punts més que el segon classificat

Nuria García
2 min
Danny Kent, pilot de Moto3, a Montmeló / ANDREU DALMAU / EFE

BarcelonaDanny Kent surt més líder de Montmeló. El pilot britànic ha aconseguit el triomf aquest diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya en una cursa molt disputada i que ha tingut emoció fins al final. Kent ha pujat al capdamunt del podi, on l'han acompanyat Bastianini i Efrén Vázquez. El basc ha aconseguit la tercera posició després de superar a la mateixa recta principal del circuit abans del pas per meta Niccolò Antonelli, que ha acabat quart.

La cursa de Moto3 ha estat molt igualada. De fet, des de l'inici hi ha hagut set pilots que han lluitat en el grup capdavanter i que s'han anat avançant per situar-se líders. Oliveira s'ha fet amb el comandament a l'inici, seguit de Bastianini i de Navarro, però ràpidament Navarro i Kent i Efrén Vázquez s'han afegit al grup.

Cada pas per línia de meta implicava un nou líder: Oliveira, Antonelli, Kent... de fet, el britànic, a l'equador de la cursa, s'ha situat primer i ha intentat escapar-se, però ha comès una errada i ha caigut fins a la cinquena posició. Allà s'hi ha quedat fins al final de la cursa, quan a cinc voltes per al final ha tornat a atacar i, malgrat els intents de Kent i d'Antonelli per pispar-li el triomf, Kent ha sumat el quart triomf de l'any i ha refermat el lideratge.

Jorge Navarro, que ha lluitat en el grup capdavanter, ha acabat sisè, just per davant d'Isaac Viñales, que ha acabat el primer del grup perseguidor i ha creuat la línia de meta en la setena posició.

Ara, Kent té 149 punts a la classificació general, 51 més que Bastianini, que és segon. Oliveira ocupa la tercera posició del Mundial, seguit de Vázquez. Isaac Viñales és sisè, amb 64 punts, mentre que Navarro ocupa la 12a posició, amb 31.

stats