ESPORTS DE MUNTANYA
Esports 27/03/2014

Kilian Jornet estrena la segona entrega de pel·lícules del projecte Summits of My Life

'Déjame vivir' explica els intents de rècord al Mont Blanc, l'Elbrús i el Cerví

Ara
2 min
Kilian Jornet, en acció / SUMMITS OF MY LIFE

BarcelonaKilian Jornet estrena 'Déjame vivir', la segona entrega de pel·lícules dins el seu projecte personal Summits of My Life. Dirigida per Seb Montaz, recull durant 62 minuts els reptes que Jornet i els seus amics van afrontar durant el 2013 en muntanyes d’arreu d’Europa.

La pel·lícula, filmada en cinc idiomes, posa de relleu un Kilian Jornet que ha de desafiar els seus propis límits per aconseguir complir un somni d’infància, seguint els passos dels pioners de l’'skyrunning'.

'Déjame vivir' recull els intents de rècord al Mont Blanc, l’Elbrús i el Cerví. Retratats d’una manera intimista i humana, cadascun d’aquests reptes és també un reflex dels valors que basteixen el projecte Summits of My Life. La pel·lícula és, en definitiva, un collage d’experiències que permetrà a l’espectador conèixer Kilian Jornet i l’activitat que du a terme d’una manera molt més propera.

El títol de la pel·lícula tampoc és casual, tal com comenta el director Seb Montaz: “En Kilian cantava la cançó 'Déjame vivir' tot sovint mentre estàvem filmant. En aquells moments no sabia què volia dir, però una vegada em va dir que significava 'deixa’m viure', i vaig trobar que tenia un significat força simbòlic: una persona, el Kilian, que vol que li deixin complir els seus somnis, sense ser un model per a ningú i sent conscient dels riscos que pren. Aquesta també és la filosofia darrere del projecte Summits of My Life, i vam creure que era força pertinent”.

La pel·lícula estarà disponible per descarregar o adquirir en DVD a partir d’avui 27 de març a les 7 de la tarda a la web de Summits of My Life, en espera de les presentacions oficials que es duran a terme en els propers mesos.

stats