BÀSQUET
Esports 01/02/2020

La nit més emotiva a Los Angeles per acomiadar Kobe Bryant a l'Staples Center

El primer partit dels Lakers després de la seva mort ha tenyit de groc les graderies

Toni Padilla
2 min
La nit més emotiva a Los Angeles, per acomiadar Kobe Bryant a l'Staples Center

BarcelonaLos Angeles Lakers han jugat el primer partit després de la mort del seu emblemàtic exjugador Kobe Bryant, ara fa una setmana. La casa dels Lakers, l'Staples Center, s'ha tenyit de color groc per recordar l'home que va guanyar cinc anells de campió de la NBA. Malgrat la derrota de l'equip contra els Portland Trail Blazers (119-127), la ciutat californiana ha viscut una nit plena d'emocions.

La NBA havia permès als Lakers posposar el seu anterior partit, el duel local contra Los Angeles Clippers, per permetre a la franquícia fer el seu dol per la mort d'un exjugador encara molt lligat amb l'actual plantilla. De fet, la majoria de jugadors han acabat plorant, un d'ells, un LeBron James que ha fet una emocionada glossa de Bryant, a qui fa poc va superar els punts anotats.

La nit més emotiva a Los Angeles, per acomiadar Kobe Bryant a l'Staples Center

Després de dies d'homenatges a totes les pistes de la NBA i del bàsquet mundial, arribava el moment d'acomiadar Bryant a l'escenari de bona part de les seves gestes. A fora, una zona destinada a les ofrenes d'aficionats s'ha omplert de gent amb flors i cartells per recordar el jugador. Dins del pavelló, cada espectador s'ha trobat una samarreta amb el nom de Bryant esperant-lo. L'homenatge ha inclòs cançons, vídeos amb accions destacades de Bryant i el discurs de LeBron, que ha amagat la pilota de la primera possessió, com s'ha fet en tots els partits aquesta setmana, fins a esgotar-la per aturar el temps als 24 segons, el dorsal de Kobe.

James, que s'ha fet un fart de plorar, ha sumat vint-i-dos punts, deu assistències i vuit rebots enmig de llàgrimes i promeses de no oblidar mai el seu "germà" mort. Els seguidors dels Lakers que han omplert l'Staples Center no han parat d'entonar el càntic de "Kobe! Kobe!" durant un partit que donarà pas ara als funerals familiars per la mort de Bryant i la seva filla gran en un accident d'helicòpter el cap de setmana passat.

stats