Futbol

Koeman comença a quedar-se sense arguments: els apunts en calent del Barça-Getafe

El Barça suma els tres punts, però deixa una segona part molt grisa i un partit en què pràcticament no ha generat ocasions

2 min
Ronald Koeman

BarcelonaDes d'aquells bons primers vint minuts contra la Reial Societat del primer partit de Lliga, que el Barça no dona senyals de millora. A San Mamés va salvar un empat malgrat que l'Athletic Club va ser millor, i aquest diumenge ha aconseguit sumar els tres punts malgrat signar durant bona part del partit una actuació decebedora. Només una genialitat de Memphis i la frescor dels joves Gavi i Nico se salven del duel contra el Getafe.

Koeman comença a esgotar els seus avals

Després d'un final de temporada en què va estar a la corda fluixa, l'estrena del segon curs del neerlandès a la banqueta comença faltat d'avals. Fins ara, i després de tres partits de Lliga, el principal argument a favor de Ronald Koeman era la seva insistència per haver portat Memphis Depay a Barcelona. El tècnic insisteix que el seu Barça té moltes baixes, que ha perdut Messi, que no té múscul econòmic per sortir a fitxar i que és un equip molt jove en construcció, però, si bé tot això és veritat, tàcticament no es veu una progressió de l'equip respecte al curs passat.

Sense Pedri, Riqui tampoc té minuts

L'absència de Pedri, que té uns dies de vacances després d'encadenar l'Eurocopa i els Jocs, l'ha resolt Koeman amb Sergi Roberto. El reusenc ha tingut una bona entrada en el partit i ha sigut l'autor del primer gol, però després d'aquests primers minuts, que han sigut un miratge, l'equip només ha millorat al tram final amb l'entrada de Gavi (17 anys) i Nico (19). Tot plegat s'ho ha mirat des de la banqueta Riqui Puig, que segueix sense comptar per al tècnic neerlandès.

Emerson malbarata la seva titularitat

A banda de l'entrada com a titulars d'Araujo i Lenglet pel lesionat Piqué i el sancionat Éric, la principal novetat en l'onze ha sigut l'entrada d'Emerson al lateral dret. El brasiler, però, ha firmat una actuació decebedora. Nerviós i imprecís, ha perdut diverses pilotes i tampoc ha explotat una de les seves virtuts, la profunditat. Tot i que amb l'arribada d'Emerson es podia preveure que hi hauria competència al carril dret amb ell i Dest, de moment sembla clar que el titular ha de ser el jugador nord-americà.

Sense notícies de Griezmann

Malgrat que Memphis s'ha posat l'afició a la butxaca amb uns quants partits al Barça, Griezmann segueix desaparegut quan semblava que havia d'agafar més galons en el seu tercer curs com a blaugrana després de la marxa de Messi a París. El francès, a banda de perdre algunes pilotes que han provocat el rum-rum de la grada, ha tornat a estar absolutament intranscendent en atac, com a San Mamés. El Barça no es pot permetre aquest rendiment del futbolista més ben remunerat de la plantilla.

stats