Esports 02/03/2021

Koeman no descarta el miracle de Pedri: "S'ha entrenat sense problemes"

El tècnic confessa que l'evolució del canari, que va abandonar el Pizjuán amb crosses, els ha agafat per "sorpresa"

i
Albert Nadal
2 min
Ronald Koeman en el duel contra el Cadis

Sembla que Pedri ha arribat al Barça per obrar miracles. Després d'abandonar amb crosses dissabte l'estadi Sánchez Pizjuán i que diumenge el club informés que tenia "un estirament muscular al soli de la cama esquerra", el canari es va exercitar ahir de manera individual i aquest dimarts ha participat en l'entrenament amb el grup. "Hi ha coses que gairebé no tenen explicació. S'ha entrenat sense problemes. La veritat és que ens ha sorprès a tots. Haurem d'esperar a demà, però pot ser que entreni a la convocatòria".

En canvi, Ronald Araujo, que semblava que només havia patit un ensurt, no s'ha exercitat amb el grup "perquè encara té algunes molèsties", però el tècnic neerlandès no l'ha descartat per al duel d'aquest dimecres contra el Sevilla. Un enfrontament que el tècnic ha definit com a "molt important per al transcurs de la temporada".

Koeman, portaveu improvisat del club, també ha parlat de les detencions de Bartomeu i Grau, que el van fitxar per entrenar al Barça: "Quan va sortir la notícia de les detencions em vaig quedar fotut. Bartomeu per a mi sempre ha sigut una persona excepcional. Em sap greu tot el que ha passat. Ha tingut bons moments tant amb ell com amb l'Òscar". Abans, l'entrenador blaugrana ja havia exposat que estan passant moltes coses complicades per al club i que ja sabia on venia, però que no ha perdut la motivació i que tant ell com els jugadors estan centrats en jugar a futbol. Koeman també ha exposat que el que va passar ahir "no és bo per a la imatge del club".

Respecte al seu futur a la banqueta blaugrana, han preguntat a Koeman si havia parlat amb Xavi Hernández. "De moment no he parlat amb Xavi ni amb ningú. Cal esperar e nou president, conèixer el seu equip tècnic i després parlar. Si llavors no veig un futur important per a mi, tindrem un problema, perquè tinc un any més de contracte”, ha exposat el tècnic.

Podria tornar a jugar amb tres centrals

Per acabar, el tècnic blaugrana no ha donat cap pista sobre amb quin sistema s'enfrontarà aquest dimecres al Sevilla, després que el Barça s'imposés als andalusos dissabte jugant amb tres centrals i quallant una de les millors actuacions del curs. "El més important és la mentalitat dels jugadors. Hem d'intentar pressionar i estar junts quan sigui possible. Som un equip molt ofensiu, que crea moltes oportunitats, encara que juguem amb tres centrals. Insisteixo, tot depèn de la nostra mentalitat". L'equip necessitarà fer un partit rodó, perquè parteix amb un 2-0 del duel d'anada.

stats