Barça

El Kun debuta amb el Barça, quatre mesos i mig després

El davanter argentí disputa els últims sis minuts del partit contra el València i és ovacionat pel Camp Nou

El Kun Agüero, en el debut contra el València

BarcelonaHan hagut de passar quatre mesos i mig des que Sergio 'Kun' Agüero era presentat com a nou jugador del Barça i que debutava en un partit al Camp Nou. Van ser als últims minuts de la victòria contra el València, just després que Coutinho marqués el tercer gol i certifiqués que els tres punts es quedarien a casa. Només sis minuts: els últims tres reglamentaris i els tres del descompte. Massa poca estona per demostrar alguna cosa.

Feliç pel 3 a 1 al marcador, i assedegat de bones notícies, el Camp Nou no ha dubtat en ovacionar Agüero quan ha saltat al terreny de joc. Ja ho havia fet abans, quan sortia a escalfar-se. El davanter rebia l'alta mèdica al matí, un cop recuperat de la lesió tendiosa al bessó intern de la cama dreta que es va fer a l'agost, just el dia del Gamper.

De fet, l'argentí ha estat a punt de no debutar. Tot i que Koeman el volia fer entrar al tram final del partit, al darrer quart d'hora, el tècnic en retardava l'entrada perquè el matx no estava sentenciat. Entre fer entrar un futbolista que portava tres mesos sense jugar i mantenir Memphis al camp, tot i que aquest últim estava molt cansat, Koeman preferia l'opció conservadora. Amb el 3 a 1 al marcador, però, ja no ha tingut excuses.

Després d'un any molt complicat per al Kun, amb moltes lesions, l'argentí arribava al Barça pensant-se que podria jugar al costat de Leo Messi. Ara, amb el seu compatriota a París, serà només un reforç per a la davantera blaugrana. No s'espera que sigui titular habitual, sinó un reforç de luxe per a moments concrets. De moment, però, haurà de guanyar ritme de competició.