NBA
Esports 15/12/2012

Els Lakers pateixen en defensa però trenquen la mala ratxa de derrotes consecutives

Tercera derrota consecutiva dels Grizzlies i nou triomf d'uns Thunder on Ibaka segueix en plena forma

Ara
2 min
Els jugadors dels Toronto Raptors, durant un minut de silenci per les víctimes de la tragèdia de Connecticut

BarcelonaDesprés de quatre derrotes consecutives, els Lakers han tornat al camí del triomf davant els Wizards, el pitjor equip de la NBA (17 partits perduts i només tres guanyats) 102-96 a Washington. Kobe Bryant va tornar a ser la referència ofensiva de l'equip californià, anotant 30 punts, set rebots i set assistències, i al costat del reserva Jodie Meeks, que va anotar 24 punts, van conduir els seus a la desena victòria de la temporada. Pau Gasol, per la seva banda, segueix sense jugar en no estar recuperat encara del tot de les molèsties al genoll.

Els Lakers, tous en defensa, es col·loquen tercers de la Divisió del Pacífic, per darrere dels Clippers i Golden State, però encara lluny de classificar-se entre els vuit millors en la Conferència Oest (dotzens).

Qui no s'atura són els Oklahoma City Thunder, que ja sumen 10 victòries consecutives amb l'aconseguida davant Sacramento Kings per 103-113, establint la millor ratxa des de 1996 quan jugaven a Seattle. Kevin Durant va tornar a liderar l'equip d'Oklahoma amb 31 punts, mentre que Serge Ibaka segueix enlluernant. El congoleny amb passaport espanyol va anotar 18 punts i 11 rebots, i segueix demostrant que al costat del aler nord-americà, formen la millor combinació possible.

Es tracta de la millor ratxa actual a la lliga, seguida per la dels Clippers, que sumen vuit triomfs, i els permet ser líders de la Divisió del Nord-oest i el millor equip de tota la Conferència de l'Oest.

En canvi, l'equip que no viu un bon moment són els Memphis Grizzlies, que després d'un gran inici han encadenat una ratxa de tres derrotes consecutives, la tercera contra els Denver Nuggets (99-94). Marc Gasol ha anotat 10 punts i ha capturat 9 rebots, posant 4 taps.

A Nova York, Joe Johnson ha anotat la cistella guanyadora just en el darrer segon de la segona pròrroga del partit entre els Brooklyn Nets i els Detroit Pistons, evitant la tercera pròrroga i justificant els 20 milions que cobra cada any. Els Nets es van imposar per 107 a 105.

stats