Moto3
Esports 29/09/2012

L'alemany Jonas Folger li pren la 'pole' a Lluís Salom a l'última volta

Folger ha superat el mallorquí per una dècima de segon. Sandro Cortese, líder del mundial, sortirà tercer. I Maverick Viñales ho farà des de la sisena posició

Efe
1 min
Jonas Folger, aplaudit després de fer la 'pole' a Aragó

BarcelonaL'alemany Jonas Folger (Kalex KTM) ha superat en la seva última volta el mallorquí Lluís Salom (Kalex KTM) en la lluita per la millor posició per a la formació de sortida del Gran Premi d'Aragó de Moto3 que es disputa aquest diumenge al circuit de Motorland Aragó, a Alcanyís.

Salom, que al matí ha patit una caiguda –inicialment s'especulava amb una fractura de clavícula, tot i que només ha estat un cop fort–, s'ha recuperat a temps i ha estat liderant els entrenaments oficials al tram final. Però quan el mallorquí ja celebrava la 'pole', a l'últim gir Folguer ha aconseguit creuar la línia de meta una dècima més ràpid i fer-se amb el millor cronòmetre.

El líder del mundial, el també alemany Sandro Cortese (KTM), ha fet uns entrenaments de menys a més i ha acabat tercer, per davant de l'italià Romano Fenati (FTR Honda) i amb poc més de tres dècimes de segon d'avantatge sobre el seu màxim rival en la lluita pel títol, el català Maverick Viñales (FTR Honda). Viñales, que continuarà dos anys més en l'escuderia actual, ha acabat sisè, a sis dècimes de Folguer.

stats