Motociclisme
Esports 21/07/2013

L'alemany Stefan Bradl aconsegueix la 'pole' al circuit de Laguna Seca

Marc Márquez ha caigut en el tram final sense conseqüències, quan tenia el millor temps, i s'ha quedat sense opcions de lluitar per sortir des de la primera posició

M.m.
1 min

BarcelonaL'alemany Stefan Bradl ha aconseguit la 'pole' al circuit de Laguna Seca, conegut mundialment pel 'tirabuixó'. El pilot de l'equip LCR Honda ha estat el més ràpid en una sessió accidentada, però sense conseqüències físiques per als pilots. Márquez, un dels que ha anat pel terra, ha acabat segon. I Álvaro Bautista, tercer.

Marc Márquez ha estat el millor durant bona part dels entrenaments, però en el tram final ha caigut i s'ha quedat sense opció de lluitar per al millor temps. L'alemany Bradl l'ha superat a l'últim instant per només 17 mil·lèsimes i així ha obtingut la seva primera 'pole' des que va fer el salt a MotoGP.

Jorge Lorenzo, que es va perdre l'anterior cursa per lesió a l'espatlla, ha finalitzat sisè a gairebé tres dècimes. Mentre que Dani Pedrosa, que tampoc va córrer a Alemanya, només ha pogut ser setè a mig segon.

La cursa es disputa aquest diumenge a partir de les 23 h, en directe per Telecinco.

stats