Esports 24/02/2018

L'Astralpool Sabadell encarrila la classificació per a la 'final four' (12-3)

Les sabadellenques fan evident a la piscina el seu favoritisme contra el La Sirena Mataró

M.m.
Laura Ester, portera de l'Astralpool CN Sabadell, en el partit contra La Sirena Mataró

BarcelonaL'Astralpool Sabadell ha deixat encarrilada l'eliminatòria dels quarts de final de l'Eurolliga Femenina de waterpolo després de golejar el La Sirena Mataró per un contundent 12-3 en el partit d'anada disputat a Can Llong.

El partit només ha tingut emoció al primer quart, que s'ha resolt per 3-2 a favor de les sabadellenques. A partir del segon període, les locals han exhibit un vendaval ofensiu mentre mantenien la porteria a zero. De fet, la portera Laura Ester no ha encaixat ni un sol gol ni en el segon ni en el tercer quarts.

Després d'arribar 8-2 al descans i 9-2 a l'últim període, les jugadores del Sabadell han acabat el partit amb el 12-3 definitiu.

El CN Sabadell, doncs, ho té gairebé tot fet per ser a la 'final four' i optar a un títol que ja ha aixecat quatre vegades. El partit de tornada es disputarà a la piscina del La Sirena Mataró el 17 de març.