WATERPOLO
Esports 01/03/2015

L'Atlètic Barceloneta aixeca la seva onzena Copa del Rei de waterpolo (11-5)

Els mariners superen el Mataró amb tres gols de Perrone i de Marc Roca, dos d'Ubovic i un d'Albert Español, d'Oneto i de López Escribano

Nuria García
L'Atlètic Barceloneta, campió de la Copa del Rei de waterpolo / TWITTER @RFEN_directo

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta és de nou campió de la Copa del Rei de waterpolo. El conjunt mariner aixeca així la seva onzena copa, la tercera de manera consecutiva, i allarga la seva hegemonia durant una temporada més després de superar el Quadis Mataró en la final (11-5). Marc Roca ha estat triat el millor jugador de la final.

De fet, els maresmencs han estat els primers que han marcat gràcies a un gol de Marzouki en els primers instants. Però la rèplica, de Felipe Perrone, des de lluny, ha tornat a situar la igualada en el marcador. La igualtat, de fet, ha estat la protagonista del primer quart de la final, ja que el Mataró ha aconseguit tancar el primer quart per davant en el marcador gràcies a un nou gol de Marzouki.

Després d'uns minuts d'imprecisions de cara a porteria i de lluïment dels porters, que han evitat que el marcador fos més ampli, l'Atlètic Barceloneta ha aprofitat l'exclusió de Marzouki per, en una contra, tornar a igualar el partit gràcies a un gol d'Oneto després d'una passada de Perrone. El Mataró ha tingut bones ocasions i ha estavellat dues pilotes al pal abans del descans, però els mariners, més efectius, han aprofitat de nou una exclusió rival per empatar el partit (2-2). I després, Perrone i Marc Roca han començat a fer rutllar la màquina de l'Atlètic Barceloneta per, amb dos gols més, marxar al descans amb dos gols d'avantatge que el Mataró Quadis ja no ha pogut remuntar.

El segon temps ha començat amb un nou gol de Marc Roca que ha contrarestat Marzouki uns minuts més tard des del punt de penal. Però un gol de nou de Marc Roca i un altre d'Ubovic han situat un 7-3 en el marcador que ha deixat gairebé sense capacitat de reacció els maresmencs. Tot i això, el Mataró no ha abaixat els braços i ho ha seguit intentant i Pere Estrany ha retallat distàncies abans que de nou Felipe Perrone situés el 8-4 just abans d'acabar el tercer quart.

Els últims minuts han servit per veure a l'aigua els dos joves porters suplents a qui els entrenadors han donat l'oportunitat de disputar també uns instants de la Copa del Rei. Español, de penal, ha situat el 9-4 en el marcador i Ubovic i López Escribano s'han afegit a la festa dels mariners amb dos gols més. A les acaballes, Víctor Fernández, pel Mataró, ha fet el cinquè per als maresmencs aprofitant una superioritat.