El Leicester goleja per 4-0 i s'acosta al títol de lliga

L'equip de Ranieri no nota la baixa de Vardy i brilla amb dos gols d'Ulloa

T.p.
L'alegria del Leicester

BarcelonaEl Leicester City de Claudio Ranieri ha golejat per 4-0 el Swansea i s'acosta al títol de campió de la Premier League. Els 'foxes', després d'empatar el darrer partit de lliga contra el West Ham, han fet un bon partit malgrat la baixa del seu màxim golejador, Vardy.

Mahrez ha aprofitat una errada greu de la defensa visitant per fer el primer gol als 10 minuts i abans del descans l'argentí Ulloa ha rematat de cap un servei de córner per marcar el 2-0. A la segona part, el mateix Ulloa, autor de tres dels darrers quatre gols del Leicester, ha fet el 3-0. Albrighton ha marcat el 4-0 als 86 minuts.

El Leicester City suma 76 punts, vuit més que el Tottenham Hotspur. Els homes de Pochettino però, juguen aquest dilluns a casa contra el West Bromwich Albion. Al Leicester, que mai ha guanyat la lliga, li queda visitar el camp del Manchester United, rebre l'Everton i acabar al camp del Chelsea. Al Tottenham li queda visitar el Chelsea, rebre el Southampton i acabar al camp del Newcastle.

A l'altre partit del dia, l'Arsenal ha empatat sense gols al camp del Sunderland (0-0) i queda quart, amb els mateix punts que el Manchester City (64). El Manchester United té 59 punts i un partit menys. Ara mateix doncs, l'United quedaria fora de la Champions.

L'alegria del Crystal Palace a la semifinal de Copa

El Crystal Palace, finalista

A Wembley, el Crystal Palace ha derrotat per 2-1 el Watford classificant-se per jugar la final de la Copa anglesa per segon cop a la seva història. El Palace només havia jugat la final de l'any 1990, perduda contra el Manchester United. I precisament l'United serà el seu rival aquest any després del triomf dels homes de Van Gaal sobre l'Everton de Robert Martínez (2-1).