Esports
Esports 04/12/2015

10 cites esportives del cap de setmana

Algunes recomanacions per al dissabte 5 i el diumenge 6 de desembre

N.g.
4 min
Els jugadors del CP Vic / ÀLEX LIAÑEZ / CP VIC

BarcelonaDeixant de banda la competició de Primera Divisió, 10 recomanacions esportives per al cap de setmana del dissabte 5 i el diumenge 6 de desembre.

1. Complicada jornada per al Girona amb la visita del líder

El Girona rep aquest diumenge (19.15 hores, Canal+ Liga 2) el líder de la Lliga Adelante, el Còrdova, en una dura prova per als de Pablo Machín. Per la seva banda, dissabte, a les 20.15 hores (Canal+ Liga 2), el Nàstic rep l'Almeria, el cuer. Així, els granes tenen l'oportunitat de seguir escalant posicions en la classificació i sumar tres triomfs consecutius per primer cop aquesta temporada. Per últim, el Llagostera visita diumenge (17 hores, Canal + Liga 2) el camp de l'Oviedo, un desplaçament complicat després del triomf contra l'Osca de la setmana passada.

2. Catalunya afronta la primera fase estatal de la Copa de les Regions UEFA

A Múrcia, la selecció catalana amateur juga la primera fase estatal de la Copa de les Regions UEFA. El conjunt català, guanyador dels dos últims títols, tindrà com a rivals al Municipal de Lorquí Múrcia i Castella-la Manxa. Catalunya debutarà dissabte (11.30 hores) contra Castella-la Manxa i diumenge jugarà (11.30 hores) contra Múrcia. En joc hi ha una plaça per a la final, que es disputarà durant el mes de març.

3. Derbi català a la Lliga Endesa

L'ICL Manresa s'enfronta al Barça Lassa en el derbi català de la jornada a la Lliga Endesa (diumenge, 19 hores, Teledeporte). En l'altre partit amb presència catalana de la categoria, el Fiatc Joventut rep la visita de l'Unicaja de Màlaga (diumenge, 13 hores, Canal+ Deportes) amb la intenció de retrobar-se amb el triomf. A la lliga femenina, L'Spar CityLift Girona visita dissabte (19 hores) l'Spar Gran Canària. El Cadí La Seu, per la seva banda, rep dissabte (19.45 hores) el Campus Promete.4. El Barça d'handbol busca el liderat en solitari

El Barça Lassa d'handbol rep la visita del Vive Tauron Kielce polonès (dissabte, 18.30 hores, Esport3) en l'últim partit de la Lliga de Campions abans de l'aturada a causa de l'Europeu de Polònia. Els de Xavi Pascual necessiten un triomf per seguir líders en solitari. Daniel Dujshebaev, central del Barça, podria enfrontar-se per primer cop a un equip entrenat pel seu pare, Talant.

Una imatge del CN Sabadell Astralpool-CN Sant Andreu / J. ARNAY / ATELIER PHOTO

5. Les places de la Copa de la Reina de waterpolo, en joc

Aquest dissabte es tanca la primera meitat de la temporada a la Divisió d'Honor femenina de waterpolo. En joc hi haurà les últimes places de la Copa de la Reina, que es jugaran el CN Terrassa i el CN Madrid Moscardó (dissabte, 16 hores) i el CW Dos Hermanas i l'Escola Waterpolo Saragossa (15.30 hores). En els altres partits de la jornada, el CE Mediterrani visita la Pere Serrat del CN Sant Andreu (18 hores), el CN Rubí rep el líder, el CN Sabadell Astrapool (18 hores), i La Sirena CN Mataró s'enfronta al WP 9802 (19 hores).

6. La Santboiana, a la recerca de la cinquena victòria consecutiva

Pel que fa al rugbi, la Santboiana visita aquest diumenge (12 hores) el Getxo amb la idea de mantenir la tercera posició i de sumar la cinquena victòria consecutiva. Per la seva banda, el Barça, que rep la visita del Gernika (diumenge, 12 hores), tractarà de retrobar-se amb la victòria per tenir opcions de sortir de la zona de descens.

7. El Vic vol mantenir el lideratge de l'OK Lliga

Aquest divendres el Barça i el SHUM Balder Tècnica (21 hores) obren la desena jornada de l'OK Lliga. Una jornada que té duels espectaculars, com el del líder, el CP Vic, que s'enfronta al sempre complicat Noia Freixenet (dissabte, 20.30 hores, TV3). En la lluita per intentar situar-se líder, el Liceo rep el Calafell Tot l'Any (dissabte, 20 hores). La resta de partits són: Moritz Vendrell – Igualada Xalaf Grup (dissabte, 20 hores), l'ICG Software Lleida – Cafès Novell Vilafranca Capital del Vi (diumenge, 12 hores), Reus Deportiu – Lloret Vila Esportiva (dissabte, 21 hores) i Recam Láser – Hockey Global Cerceda (dissabte, 20 hores).

8. El Barça de futbol sala, a Burela

El Barça Lassa de futbol sala visita aquest dissabte (16.15 hores, Esport3) la pista del Burela Pescados Rubén en partit corresponent a la 14a jornada de la LNFS. El Catgas Energia Santa Coloma juga aquest divendres (20.45 hores) contra el Santiago Futsal.

ÈXITS CATALANS
 01. Joel González vol revalidar l’or de Londres. 02. El ciclista Joaquim Rodríguez.

9. Joel González pot obtenir el bitllet per als Jocs de Rio

El Grand Prix de Mèxic que es disputa aquest cap de setmana és l'últim obstacle que ha de superar el taekwondista català Joel González per assegurar-se el bitllet per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del proper estiu. Per aconseguir la classificació directa per a la categoria de -68 quilos, González necessita fer millor paper que l'iranià Behnam Asbaghikhanghah.

10. Arrenca la Titan Tropic by Gaes a Cuba

La primera edició de la Titan Tropic by Gaes començarà aquest dissabte amb un pròleg de 33 quilòmetres per l'Havana, recorrent els llocs més emblemàtics de la capital cubana. Posteriorment, cinc dures i muntanyoses etapes esperen els 138 participants d'aquesta aventura tropical en bicicleta de muntanya per un territori salvatge per explorar.

stats