Esports 15/12/2015

El Llagostera fa suar el Dépor a la Copa (1-1)

BarcelonaEl Llagostera d'Oriol Alzina ha estat viu fins a l'últim moment als setzens de final de la Copa del Rei, i ha caigut 3-2 en el global de l'eliminatòria contra el Deportivo. Els catalans han arrencat un empat a 1 de Riazor, després de no perdre la cara mai al partit. El conjunt gallec només ha repetit un jugador respecte l'onze titular que va empatar al Camp Nou dissabte: el davanter Jonathan Rodríguez. L'equip de Víctor Sánchez del Amo s'ha avançat a l'equador del segon temps, gràcies a un cop de cap de Juan Domínguez, però tan sols deu minuts més tard, al 78, Jordi López ha empatat de penal.

En els últims minuts el Llagostera s'ha estirat per buscar el gol que empatava l'eliminatòria, però la defensa gallega ha pogut evitar el perill.