LIGA ADELANTE
Esports 07/02/2015

El Llagostera guanya un duel clau entre equips que lluiten per no baixar (1-0)

Un gol del lateral Aimar als 80 minuts de joc ha donat un triomf vital al gironins

El Llagostera ha superat el Recreativo

PalamósEl Llagostera s'ha imposat per 1-0 al Recreativo amb un gol d'Aimar a pilota aturada als 80 minuts, triomf clau contra un rival directe en la lluita per evitar el descens.

Després de cinc minuts inicials molt agressius dels visitants, el Llagostera ha equilibrat el partit, malgrat que el partit s'ha jugat al centre del camp durant els primers 30 minuts. Les primeres ocasions gironines han arribat abans del descans, amb accions de Querol i un xut de Pitu que ha acabat al travesser després d'un rebot.

A la segona meitat, Perea ha entrat per Querol, protagonitzant la primera ocasió gironina. Els locals cada vegada feien més mèrits, però el partit semblava destinat a l'empat fins que als 80 minuts Pitu ha llançat una falta directe al travesser i el rebot l'ha transformat en gol Aimar.