SEGONA DIVISIÓ
Esports 01/06/2013

Lluís Carreras i Lanzarote s'acomiaden de la Nova Creu Alta contra l'Elx

Darrer partit de la temporada del Sabadell a casa, en el comiat del tècnic de la seva afició

Toni Padilla
2 min

SabadellEl Sabadell juga contra l'Elx (21 h) el seu últim partit de la temporada a la Nova Creu Alta amb l'objectiu de derrotar el campió i poder acomiadar de la millor manera el tècnic Lluís Carreras, que abandona el club després de tres anys i un ascens de categoria.

"Els comiats no han d'afectar el nostre rendiment. Som professionals i hem de saber concentrar-nos en el partit", ha dit l'entrenador català, que afronta el partit "amb les mateixes ganes que el primer dia". El Sabadell va jugar una bona primera part de la temporada, ocupant zona de play-off d'ascens, però el cansament i les lesions han passat factura en una segona part de la temporada discreta. Per a aquest partit continuen de baixa per problemes físics Nauzet, Abraham Paz, Toño, Aníbal Zurdo i Espasandín.

Tornen, després de complir sanció, Antonio Hidalgo i els atacants Ulises Dávila i Manu Lanzarote, qui viurà un partit molt especial, al poder acomiadar-se d'una afició que l'idolatra, ja que la pròxima campanya jugarà en l'Espanyol a Primera Divisió. El partit també serà especial per a David De Navas, el veterà porter. Un any després jugarà de nou a la Nova Creu Alta.

L'Elx viatja a Sabadell amb l'objectiu d'aconseguir una nova victòria que el ratifiqui com el millor líder de la història a Segona Divisió. L'equip té les baixes de Fidel Chaves, Damián Suárez i David Generelo, a més dels lesionats Sergio Pelegrín i Sabier Etxeita.

Alineacions probables:

Sabadell: De Navas; Oscar Ramírez, Dani Tortolero, Pablo Ruiz, Samu; Juanjo, Moha, Hidalgo; Collantes, Lanzarote i Ulisses Dávila.

Elx: Diego Rivas, Mantecón, Flaño, Verdés, Edu Albacar, Carlos Gil, Rivera, Javi Flores, Aarón, Pelayo i Coro.

Àrbitre: Melero López (comitè andalús).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 21.00.

stats