Esports 10/05/2012

Londres posava els semàfors en verd als membres del COI per aconseguir els Jocs Olímpics, segons 'Vanity Fair'

El director general de la candidatura, Keith Mills, explica a la revista que eren conscients que la densitat de circulació era un dels problemes més grans per a la candidatura olímpica britànica

Ara
1 min
Londres es prepara per evitar un col·lapse durant els Jocs Olímpics

BarcelonaUn extens article sobre la candidatura britànica per als Jocs Olímpics del 2012, que se celebraran a Londres, revela quines tàctiques van fer servir l'equip de la candidatura per aconseguir vèncer els seus participants. 'Vanity Fair' apunta que "molt prop de la fi del procés de concurs, el comitè d'avaluació del COI va anar a visitar Londres. Els membres visitants "sabien que el sistema de transport de la capital era una de les seves febleses" de la candidatura de la ciutat. "El nostre malson era que pogués costar una eternitat arribar d'un lloc a l'altre durant la visita", assegura el llavors director de la candidatura londinenca, Keith Mills.

Per això, el comitè que havia de gestionar la visita va planejar les rutes dels membres del COI arreu de la ciutat. Cada cotxe dels membres del COI estava instal·lat amb l'objectiu de poder-ne fer un seguiment. Des del London Traffic Control Center, al costat de l'estació de Victoria, on centenars de pantalles projecten en directe l'estat de la circulació a la capital, cada vehicle era seguit, de càmera en càmera, "i quan ells arribaven a un semàfor", explica Mills, "nosaltres els hi posàvem en verd". Així, es com, una vegada ha passat ja el temps de la candidatura, els organitzadors confessen que van aconseguir convèncer els membres del COI.

stats