MUNDIAL DE CLUBS
Esports 19/12/2015

Luis Enrique: "A Messi i a Neymar els veig bé, tots dos milloren"

L'argentí s'entrena amb el Barça abans d'una final sense favorits, segons Luis Enrique

Toni Padilla
2 min
Luis Enrique en roda de premsa

Yokohama (enviat especial)Lionel Messi s'entrena. El jugador argentí, recuperat del còlic nefrític, ha saltat a la gespa de l'estadi Nissan de Yokohama. Luis Enrique no ha volgut confirmar si podrà jugar, però les sensacions són bones. El cos tècnic parlarà amb el jugador i els metges després de l'entrenament i abans del partit per veure com evoluciona el dolor provocat per la pedra, i el tècnic asturià decidirà hores abans del partit si tant ell com Neymar, són titulars. Tots dos però, es troben a punt per poder jugar encara que siguin minuts.

Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al partit ha admès que «Messi i Neymar estan millorant».«Ja veurem si demà estan al 100% per poder jugar. Només cal que estiguin al 99%», ha dit de forma enigmàtica l'entrenador blaugrana. «Espero que pugui ser titular, sóc optimista, però queden moltes hores i cal ser prudents» ha afegit sobre la possible titularitat de Leo Messi.

Tal com va fer abans de la semifinal contra el Guangzhou Evergrande, Luis Enrique ha demostrat haver estudiat amb cura el River, i demana respecte pel rival. «Els he vist jugar de moltes maneres, per a nosaltres és una final molt atractiva. Tenen grans jugadors, com Alario, Mora, Sánchez o el meu excompany Saviola, però destaco el grup».

Luis Enrique, que busca guanyar el seu primer Mundial, ha comentat que «l'equip està molt bé, ho estava a Barcelona abans de viatjar, ho va estar dijous i ho està ara. Aquest és un gran títol que ens fa molta il·lusió, ja que identifica el millor club de la temporada, seria un colofó ideal». Finalment, l'entrenador ha comentat que «sé que hi haurà molta gent de River. Com més soroll hi hagi a l'estadi, millor per a tots».

Iniesta, prudent

Per la seva banda, Andrés Iniesta ha parlat abans, i ha assegurat que «seran 90 minuts molt intensos, les batalles futbolístiques es lliuraran en tot el camp. No m'agrada parlar de favorits en una final tenint davant el River, està al 50%, però de ganes i il·lusió no ens poden guanyar».

Sobre la participació de Messi i Neymar, el seu company ha dit que «Messi és una incògnita, no ha pogut participar-hi, el desig és que ell i Neymar puguin jugar, amb ells el Barça és molt fort. El trident facilita la feina dels centrecampistes, són jugadors diferents, únics, resolen partits per si sols».

Iniesta ha aprofitat la roda de premsa per defensar l'estil de joc del Barça. «La manera de jugar, la filosofia és el que diferencia el Barça de la resta, l'important és tenir una idea, em sento privilegiat. Quatre anys després de guanyar el Mundial tornem a ser aquí, i això no és per una, dues o tres persones, és per una manera de jugar».

stats