BARÇA
Esports 20/10/2015

L'última coma al contracte de Qatar

La delegació blaugrana tanca a Doha els detalls del patrocini: aquest dijous la junta aprovarà l'oferta qatariana i l'assemblea ho haurà de ratificar diumenge

Albert Llimós
1 min
Manel Arroyo, vicepresident del Barça, durant el col·loqui al CAC / CAC

BarcelonaEl vicepresident del Barça Manel Arroyo i el president del club, Josep Maria Bartomeu (com va avançar el diari 'Marca') són a Qatar per acabar de negociar les condicions de l'acord amb Qatar Airways. Provinent d'Austràlia, on hi havia Gran Premi de Motociclisme, Arroyo ha anat a Qatar per segellar les condicions que han estat tancant-se durant les últimes setmanes. També s'ha desplaçat fins a Doha el nou home fort de l'àrea comercial, Francesco Calvo, que en aquest cas ha substituït Laurent Colette, l'executiu que portava fins ara el tema del patrocini i que havia fet l'últim viatge al Pròxim Orient per negociar.

Des de fa dies, al club es va assumir que l'acord seria amb l'aerolínia, que ha millorat notablement l'oferta inicial que va pactar al maig l'anterior vicepresident econòmic Javier Faus (240 milions per quatre temporades, sense samarreta d'entrenament ni dret de tempteig).

Aquest dijous la junta aprovarà l'oferta qatariana i l'assemblea ho haurà de ratificar diumenge.

stats