NBA
Esports 21/01/2013

Els Grizzlies cauen a casa contra els Pacers en la diada especial de Martin Luther King (82-81)

Ricky ha jugat 25 minuts en la derrota dels Timberwolves a la pista dels Atlanta Hawks (104-96)

Marc Gasol, defensat per Paul George i Roy Hibbert dels Pacers

BarcelonaUn tir lliure de George Hill quan faltaven menys de dos segons per acabar el partit ha donat el triomf als Indiana Pacers a la pista dels Memphis Grizzlies (81-82). El partit, jugat el dia que els Estats Units recorda la figura de Martin Luther King, assassinat a Memphis, s'ha decidit al final quan Rudy Gay ha anotat fora de temps. Amb aquesta victòria els Pacers ja poden treure pit i tenen les mateixes victòries que els Grizzlies. David West, amb 14 punts, i George Hill (12 punts, 10 rebots i 9 assistències) han superat Wayne Ellington, autor de 17 punts.

Marc Gasol ha jugat 33 minuts, ha anotat 6 punts i ha capturat 5 rebots. El català no ha jugat el seu millor partit, amb poc encert en el tir i poca presència sota la cistella.

Derrota dels Timberwolves

També ha acabat amb derrota el partit de Ricky Rubio. El jugador del Masnou ha jugat 25 minuts a Atlanta, on els Hawks han anotat 34 punts en el darrer quart per aixecar un partit que semblava perdut (104-96). Ricky ha anotat 5 punts i ha repartit 6 assistències.

Al Horford, amb 10 rebots i 28 punts, ha liderat la reacció dels Hawks, que segueixen el ritme dels Miami Heat a l'est. Malgrat la baixa de Lou Williams, els Hawks han guanyat un partit que perdien per 14 punts al descans. Per als Timberwolves, que han acabat amb set jugadors amb més de 10 punts, és un nou cop en la lluita per ser als play-off.

Harden allibera els Houston Rockets

James Harden ha anotat 29 punts – amb 10 tirs lliures en el darrer quart – en la victòria dels Houston Rockets sobre els Bobcats (100-94). Els texans trenquen una ratxa de set derrotes consecutives davant uns Bobcats que malgrat els 35 punts de Kemba Walker ja porten 15 derrotes consecutives a la seva pista.

Els New Orleans Hornets de la seva part han superat els Sacramento Kings per 114-105.