HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 22/05/2019

Marc Gual es retira: "Ha arribat l'hora de dir adeu"

Després de 8 anys al Barça Lassa d'hoquei patins, s'acomiada amb 26 títols guanyats com a blaugrana

Albert Nadal
1 min
Marc Gual es retira del Barça Lassa d'hoquei patins: "Ha arribat l'hora de dir adeu"

BarcelonaEl jugador del Barça Lassa d'hoquei patins, Marc Gual, s'ha acomiadat aquest migdia del club i ha anunciat que es retira de l'esport professional amb 38 anys. El mànager de la secció, Toni Miró, ha afirmat que Gual passarà a ser el delegat del primer equip. "No és fàcil, però és l'hora de dir adeu. Crec que és el moment de deixar els patins, de començar una nova època i nova temporada, en què continuaré vinculat amb el primer equip, per ajudar-lo amb tot el que pugui ensenyar. És una nova il·lusió", ha explicat el jugador.

Gual s'acomiada del Barça després de vuit anys al club blaugrana (2011-2019). "És clar que trobaré a faltar poder aportar coses dins la pista. Perdré algunes coses, però en podré aportar d'altres", ha explicat el jugador de Sant Sadurní d'Anoia. "He valorat jo quin havia de ser la meva decisió i he decidit jo que era el moment de deixar de jugar", ha especificat sobre el comiat. En la seva etapa com a blaugrana, Gual, que ha valorat per damunt de tot "les vivències viscudes amb els seus companys i les amistats forjades", ha guanyat 26 títols. Amb el Reus i el HC Liceo ha guanyat sis títols i un, respectivament. Amb la selecció espanyola acumula cinc Mundials i quatre Europeus.

El seu últim partit com a jugador professional d'hoquei patins serà al Palau Blaugrana, precisament, contra el Reus, l'altre gran equip de la seva llarga trajectòria abans de jugar al Barça.

stats