MotoGP
Esports 21/07/2013

Marc Márquez es converteix en el primer debutant que guanya a Laguna Seca

El pilot català ha superat Bradl i Rossi i agafa avantatge al capdavant del Mundial. Dani Pedrosa ha estat cinquè, i Jorge Lorenzo, sisè

M. M.
1 min
Marc Márquez avança Valentino Rossi al tirabuixó

BarcelonaMarc Márquez s'ha convertit aquest diumenge en el primer pilot debutant a MotoGP que aconsegueix guanyar una cursa a Laguna Seca. El pilot català de l'equip Repsol Honda ha fet una cursa espectacular, amb un avançament de molt risc a Valentino Rossi, i ha ampliat la distància al capdavant del mundial. Bradl i Rossi l'han acompanyat al podi, mentre que Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo han acabat cinquè i sisè, respectivament.

El pilot de Cervera començava des de la primera fila però no ha acabat de fer una bona sortida i s'ha situat tercer, al darrere de Bradl i Rossi. Així ha corregut unes voltes fins que ha atacat l'italià i l'ha superat al tirabuixó, per l'exterior, fent passar la seva moto fins i tot per fora del piano, en una acció més que espectacular.

Superat el múltiple campió del món, Márquez ha continuat corrent com un esperitat fins que ha atrapat Bradl i l'ha superat al revolt d'entrada a meta. Els últims girs han estat un plaer per al català, que s'ha imposat amb molta comoditat a un dels circuits més exigents del campionat.

D'altra banda, Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo, els pilots que tornaven a competir després de perdre's l'última prova per lesió, han corregut adolorits i només han pogut ser cinquè i sisè, respectivament.

Amb aquests resultats, Márquez amplia l'avantatge al capdavant del Mundial. Ara suma 163 punts, per 147 Pedrosa i 137 Lorenzo. Valentino Rossi és quart amb 111.

stats