MOTOGP
Esports 01/05/2015

Marc Márquez: "Tenia por que la lesió em fes mal però estic content"

El català ha marcat el vuitè millor temps als entrenaments lliures del GP d'Espanya

Efe
2 min
Marc Márquez

Jerez de la FronteraEl català Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), vuitè en la classificació provisional d'entrenaments de Motogp per al Gran Premi d'Espanya, ha comentat satisfet sobre la lesió en el seu dit petit que al principi "tenia por que fes mal, però ha respost bé i està en condicions de fer la carrera. He rodat sense calmants, i demà també ho intentaré fer així, encara que he fet tandes curtes ja que el pla era no forçar-lo encara i l'interrogant ara està a veure com es troba el dit demà després de haver-lo forçat", ha explicat el campió del món de Motogp.

"Les condicions de la pista canvien molt de la primera a la segona sessió, ja que es torna més lenta i per ara en aquestes condicions el pneumàtic dur funciona bé; crec que Lorenzo amb el tou no va malament però caldrà veure quin és el pneumàtic més adequat", ha comentat el pilot de Repsol Honda.

Sobre la seva lesió en el dit petit de la mà esquerra ha comentat que no podia tancar-lo del tot "per no forçar-lo en la frenada al donar-li suport a la zona de la fractura, pel que m'han fet un petit arranjament en el puny que em permet posar-ho en una posició diferent", ha assenyalat.

"El primer que vaig fer després de l'operació va ser trucar al Japó per parlar amb Takeo-san, el director del projecte de competició, i em va explicar que ja van tenir un cas similar amb un pilot japonès i sabien què fer. Després, jo només vaig parlar amb la gent de l'equip i l'Emilio -per Emilio Alzamora- va ser qui es va encarregar de parlar amb els caps", ha manifestat Márquez sobre com van notificar el contratemps.

stats