MOTOCICLISME - MOTOGP
Esports 08/08/2015

Marc Márquez demostra que torna a ser competitiu i aconsegueix la 'pole' a Indianapolis

El català suma la cinquena 'pole' de la temporada, la tercera consecutiva al traçat nord-americà

Nuria García
1 min
Marc Márquez, al seu box del circuit d'Indianapolis / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaA Alemanya, en l'última cursa abans de l'aturada de l'estiu, Marc Márquez ja va demostrar que podia tornar a lluitar pels triomfs. Després de fer diversos canvis a la moto, semblava que havia trobat la clau per tornar a ser competitiu. I així ho ha demostrat aquest dissabte a Indianapolis, on ha aconseguit la 'pole' i s'ha imposat amb claredat als seus rivals, que no han pogut seguir el seu ritme. Així, Márquez arrencarà primer per cinquè cop aquesta temporada i per tercera cursa consecutiva a Indianapolis.

El de Cervera s'ha situat primer a la taula de temps des del principi, seguit pel seu company de l'equip Repsol Honda, Dani Pedrosa. Les dues Honda no han donat cap opció als seus rivals i només en l'última volta Jorge Lorenzo, amb la Yamaha, ha aconseguit situar-se tercer.

Cal Crutchlow arrencarà des de la quarta posició, seguit de Petrucci i de Smith, mentre que des de la tercera fila de la graella sortiran Andrea Iannone, Valentino Rossi (el líder del Mundial) i Maverick Viñales.

Pel que fa a la resta de catalans, Pol Espargaró sortirà 11è, seguit del seu germà Aleix. Toni Elias, que a Indianapolis substitueix el lesionat Karel Abraham, ha marcat el 23è millor temps.

stats