Futbol Català
Esports 05/12/2011

Els minuts restants de l'Europa-Masnou no es jugaran el dia 8 per culpa de la Copa de Regions

La Federació Catalana no permet la disputa de cap partit amb la presència de jugadors convocats amb Catalunya Amateur, com és el cas de l'Europa

àngel Garreta
2 min
Una imatge de la primera part de l'Europa - Masnou

BarcelonaEl partit Europa-Masnou va quedar suspès per la pluja a la mitja part (amb 0-0 al marcador) el diumenge 13 de novembre al migdia. La disputa del segon temps estava prevista pel proper dijous 8 de desembre a les 12 hores. Durant les setmanes posteriors a la suspensió, fins a tres jugadors de la plantilla escapulada van anar convocats amb Catalunya Amateur als diferents partits d'entrenament. Tots tres, Cano, Ivan Álvarez i Rovira, han estat cridats a la llista definitiva del seleccionador Toni Almendros per viajar a València a disputar la primera fase de la Copa de Regions UEFA.

El darrer entrenament previst per la selecció, abans de viatjar el proper divendres, coincideix també en la matinal de dijous. En declaracions en exclusiva a l'ARA, l'entrenador de l'Europa va afirmar divendres passat que "els meus jugadors no assistiran a l'entrenament previ de la selecció, el partit de lliga és una prioritat i estaran a Gràcia per jugar els minuts que ens falten davant el Masnou. Ara bé, un cop disputat el partit, poden marxar amb la resta de jugadors convocats. Estic content per ells, és un gran i merescut premi i, a més, el viatge de sortida no és fins divendres". Finalment però, la Federació obliga a tots els jugadors a assistir a l'entrenament i a tenir acumulades -de cara al dissabte dia 10- més de 48 hores de descans.

És per això que, tot i que l'ens federatiu encara no ha fet oficial l'ajornament de la represa de l'Europa-Masnou al moment de publicar aquest article, de manera oficiosa les parts implicades ja saben que han de buscar nova data. Malgrat ser un error federatiu (l'ens va permetre situar l'Europa-Masnou el dia 8 de desembre coneixent que l'Europa tenia convocats amb Catalunya Amateur i que era el dia de concentració de la selecció), res farà variar aquesta decisió de darrera hora coneguda durant ahir diumenge. La selecció de jugadors, doncs, no variarà pel que fa als convocats del conjunt escapulat.

stats