FUTBOL SALA
Esports 14/02/2012

El Benicarló de futbol sala desapareix per problemes econòmics

Des de l'any 2005 va ser un dels grans animadors de la Primera Divisió de futbol sala i fins i tot va arribar a disputar dues semifinals de lliga els anys 2007 i 2011

D.r. Jover
1 min

BarcelonaLa Junta Gestora del Benicarló Futbol Sala va anunciar aquest dilluns que retira l'equip de la Primera Divisió i que, a més, desapareix. El Futbol Sala Baix Maestrat, que sempre ha vist com els benicarlandos s'han bolcat en l'equip fos quina fos la seva situació, va viure els millors anys de la seva història entre el 2006 i el 2009, quan va confeccionar un equip de primer nivell. Tot i així, contra tot pronòstic, la temporada passada també va arribar a les semifinals de lliga.

Ara, el 2012, el Benicarló ha pagat la falta d'ajudes públiques i també els efectes d'haver gastat anys enrere més del que hauria d'haver gastat, ja que s'ha demostrat que estava vivint per sobre de les seves possibilitats. A més, no ha pogut sortir endavant pel fet que tenia embargats tots els comptes i els seus deutes s'apropaven al mig milió d'euros.

Cal recordar que l'etapa daurada del Benicarló es va viure entre el 2006 i el 2008, quan va organitzar una Supercopa d'Espanya al seu pavelló, i la temporada anterior va arribar a les semifinals dels 'play-off' pel títol de Lliga, en què va ser eliminat per l'Inter Movistar. Grans jugadors de futbol sala, com són Leandro, Dani Salgado, Isco, Tete, Valença, Deives, David o Parrel van passar pel conjunt 'cadufero'.

stats