Excursionisme
Esports 29/03/2013

El Tribunal Català de l'Esport admet el recurs del candidat rupturista a presidir la Federació d'Entitats Excursionistes

La Junta Electoral va deixar fora de la carrera electoral Jordi Quera, que vol trencar relacions amb la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada

A. S. / à. G.
1 min
Jordi Quera (1) lidera l'oposició al president, Jordi Merino (2).

BarcelonaLa Comissió Permanent del Tribunal Català de l'Esport ha acordat admetre a tràmit el recurs interposat per Jordi Quera contra l'acord de la Junta Electoral de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que el va deixar fora de la carrera electoral per un defecte de forma. En canvi, no s'adopta la mesura cautelar de suspendre l'execució de l'acte impugnat.

Un dels punts forts del programa electoral de Jordi Quera és que vol trencar relacions amb la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) mitjançant un referèndum, i que els esportistes de muntanya catalans que ho vulguin puguin deixar de competir amb Espanya i fer-ho amb un altre país, mentre no ho puguin fer amb Catalunya.

El termini de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya per presentar al·legacions finalitzarà la pròxima setmana.

Per ser candidat a les eleccions de la FEEC calia portar 40 avals vàlids, és a dir, 40 firmes de presidents d'entitats excursionistes federades, el 10% del cens. Jordi Quera va denunciar que la Junta Electoral primer li va acceptar 40 avals vàlids, però quan Jordi Merino va dir que no tots eren legals va canviar de criteri i en va anul·lar cinc. Així, Jordi Quera no va poder ser candidat i Jordi Merino va ser proclamat president.

stats