CICLISME
Esports 17/10/2012

Nike anuncia que trenca el contracte amb el ciclista Lance Armstrong

La marca esportiva diu que se sent enganyada "des de fa més d'una dècada". Armstrong també deixarà la presidència del grup Livestrong, creat per lluitar contra el càncer

Ara
1 min
Lance Armstrong celebra el seu setè triomf al Tour de França

BarcelonaLa marca esportiva Nike ha anunciat aquest dimecres que trenca el contracte amb el ciclista Lance Armstrong després que el nord-americà hagi estat acusat de dopatge.

Nike, que en el comunicat diu que ha estat enganyada pel ciclista "des de fa més d'una dècada", apunta: "Nike no aconsella l'ús de drogues il·legals per millorar el rendiment de qualsevol manera".

La marca esportiva afirma que es planteja seguir amb el suport a les iniciatives Livestrong, "creat per unir, inspirar i donar poder a les persones afectades pel càncer".

D'altra banda, aquest dimecres el ciclista ha comunicat que deixarà el càrrec de president de l'associació Livestrong perquè el grup pugui centrar-se en la seva missió –la lluita contra el càncer– en comptes de preocupar-se pels problemes del seu fundador.

Armstrong seguirà formant part de la junta directiva, però des que l'Agència Antidopatge dels Estats Units va publicar un informe on es detallen les pràctiques de dopatge de les que se l'acusa, el ciclista ha decidit deixar el càrrec de president.

stats