Rugbi
Esports 06/10/2012

La Santboiana SEAT defensa la imbatibilitat a casa contra El Salvador

El conjunt català ha guanyat els tres primers partits però aquest diumenge perd Carlos Hernández, Rubén Sanz i Nil Baró, tots ells convocats amb la selecció espanyola Sub-19

M. Molina
1 min
Imatge del primer partit de la temporada entre el Cisneros i la Santboiana SEAT

BarcelonaDesprés de tres victòries en els tres primers partits de la Divisió d'Honor, la Santboiana SEAT rep aquest diumenge (Baldiri Aleu, 12.00 h) el Cetransa El Salvador, un altre dels conjunts històrics de la lliga estatal de rugbi, però que no ha començat del tot bé aquesta temporada. Mentre els catalans han pogut superar els seus enfrontaments i ocupen la tercera posició, els de Valladolid han encaixat dues derrotes contra els líders de la classificació (Gernika i Quesos Entrepinares).

La nota negativa del partit és que els de Sant Boi perden Carlos Hernández, Rubén Sanz i Nil Baró ja que estan convocats amb la selecció espanyola Sub-19. Tanmateix, l'entrenador Lewis Williams recupera en el seu lloc Jake Serex –un segona línia suís que debutarà aquest diumenge–, Oriol García i Josep Colet –que torna als terrenys de joc després d'una llarga lesió–.

Williams, tècnic de la Santboiana, ha animat els seguidors a omplir el Baldiri Aleu aquest diumenge per ampliar la ratxa de victòries. L'entrenador ha destacat, a la prèvia del partit, que l'equip va fer "una demostració de cor i d'esperit" per derrotar el Getxo a domicili en l'últim partit. "Estem progressant molt com a equip i hi ha jugadors que estan millorant dia rere dia. Això són signes molt positius de cara al futur", comenta. Tanmateix, posa deures als seus jugadors: "Vàrem jugar bona part del temps en el seu camp i vàrem crear moltes oportunitats per marcar però per errades de mans o de posició no van acabar en assaig". Un aspecte que l'equip haurà de corregir, doncs encara no ha pogut sumar cap bonificació ofensiva tot i les tres victòries a la lliga.

stats