BARÇA
Esports 05/07/2017

Messi renova amb el Barça fins al 2021

El jugador signarà el seu nou contracte en les properes setmanes

T.p. / N.g.
2 min
Bartomeu, a la imatge amb Messi, va defensar el jugador argentí a les xarxes socials.

BarcelonaEl Barça ha anunciat aquest dimecres que ha renovat Leo Messi. El jugador, que signarà el nou contracte en les properes setmanes, quan torni de vacances –ara és a Antigua i Barbuda, al Carib, de lluna de mel–, serà blaugrana fins al juny del 2021, per tant, quatre anys més.

Si ara fa uns mesos la directiva del club blaugrana es va arribar a preocupar per la situació d'aquest cas, ja que Messi se sentia criminalitzat per la justícia espanyola, fa temps que les converses havien anat per bon camí, i en els últims dies s'havia deixat gairebé enllestida la millora de contracte.

L'acord estava encaminat des de fa temps, però Messi no havia tingut pressa per anunciar-lo. El Barça tenia el contracte a punt des de feia dies, esperant rebre el permís de Jorge Messi per fer públic l'acord, abans de signar-lo.

El nou contracte de Messi, que s'allargarà fins al juny del 2021, tindria una clàusula de rescissió d'uns 300 milions d'euros.

El president Josep Maria Bartomeu ha fet una valoració de la notícia. “Estem molt contents per aquesta renovació de Leo Messi. Estava convençut personalment que el Leo renovaria i seguiria amb nosaltres aquests propers quatre anys. És una gran notícia per a tots els culers del món i del món del futbol”, ha dit.

El president del Barça ha destacat que “la història de Leo Messi i el Barça continua”, una “gran història” de fidelitat i compromís. “Leo és el millor jugador de la història del futbol i és al Barça des de molt petit, i, per tant, aquesta història continua. Va arribar aquí molt jove, va fer totes les passes fins a arribar al primer equip del Barça i va acabar triomfant. Per la seva manera de ser el seu compromís es nota a l’equip i al club des de fa molts anys i se seguirà notant, per tant, és una història molt maca, de professió, de futbol i d’estima a uns colors que Leo té amb el Barça i que seguirà així fins que deixi de jugar al futbol”. Per Bartomeu, la continuïtat d’aquesta història com a mínim per als propers quatre anys “vol dir que les coses van bé i aniran bé”. “Estem molt contents per ell i per la família blaugrana”, ha afegit el president.

Amb la renovació de Messi, el Barça s’ha assegurat la continuïtat de tots els membres del trident. “També vam renovar Neymar i Suárez i al final és molt difícil renovar jugadors d’aquesta qualitat, perquè avui en dia el món del futbol és molt competitiu. Hi ha molts clubs que estan darrere dels nostres cracs, però ells volen estar aquí i continuar gaudint d’aquesta era d’èxits. Leo vol seguir fent història amb nosaltres i tenim la certesa que seguirà per més anys”.

"Leo Messi ha dit sempre que a ell li agradaria acabar la seva vida professional al Barça, i crec que aquest contracte així ho diu. És un missatge que aquesta unió de Messi i el Barça seguirà fins al final de la seva carrera. Li hem d’agrair l’esforç perquè tots treballem pel futur i perquè el Barça sigui un equip competitiu”, ha opinat. "Com sempre tindrem objectius i serem ambiciosos, i amb Leo Messi això és més fàcil”, ha afegit.

stats