BARÇA
Esports 16/10/2014

Jorge Messi: "En Leo ha madurat molt, cal valorar tot el que ha viscut per arribar aquí"

El pare del jugador ha parlat a la cadena Cope sobre els 10 anys del seu fill al Barça

Ara
1 min
Jorge Messi, pare i representant del jugador, en una imatge d’arxiu.

BarcelonaEl pare de Leo Messi, Jorge, ha donat una entrevista al programa "El partido de las 12" de la Cope, valorant els 10 anys del debut del seu fill amb el Barça. Jorge Messi ha declarat que "molts cops Leo escolta masses elogis, i molts cops, crítiques molt dures. Segurament, cal valorar en Leo al mig, sense tanta passió". Segons Jorge Messi, "en Leo ha madurat molt, ja és tot un home. Molts cops va declaracions molts sensates i em deixa sorprès".

Jorge Messi ha parlat dels problemes judicials relacionats amb la declaració d'Hisenda de les empreses de la família, insistint que "en Leo no té cap problema amb hisenda, aquest tema només té relació amb mi", en referència al fet que ell controla els diners de les empreses a nom del seu fill.

El pare del jugador ha recordat que "la fundació d'en Leo és a l'Àfrica ajudant malalts de l'Èbola" i sobre el futur del jugador, ha dit que "ell estima el Barça i al ciutat, però la vida pot donar molts tombs"

Messi també ha estat preguntat pels problemes estomacals del seu fill, afirmant que "ha visitat molts especialistes i no els queda clar la raó d'aquests vòmits, però no és res greu, molts ho tenen".

Sobre la rivalitat amb Cristiano, Jorge Messi ha dit que "la rivalitat els fa millorar als dos", afegint de pas que "Luis Suárez farà que el Barça sigui més fort".

stats