Motor
Esports 23/11/2012

El mexicà Esteban Gutiérrez correrà a Sauber en 2013

El jove pilot, de 21 anys, acompanyarà Nico Hulkenberg la pròxima temporada. L'holandès Robin Frijns serà pilot de proves

Ara
1 min

BarcelonaL'equip Sauber ha fet oficial qui acompanyarà Nico Hulkenberg la pròxima temporada. Serà el jove pilot mexicà de 21 anys, Esteban Gutiérrez, que el 2012 va aconseguir tres victòries a la GP2. L'holandès Robin Frijns, també de 21 anys, serà pilot de proves.

La relació de Gutiérrez amb Sauber va començar el 2009, quan va fer alguns tests amb l'equip BMW Sauber. El mexicà ha mantingut la relació amb l'escuderia des d'aleshores i fins i tot va participar en els 'Young Driver Days' d'Abu Dhabi al volant d'un Sauber C31-Ferrari.

"L'Esteban ha format part de l'equip durant un temps llarg i hem estat seguint de ben a prop la seva carrera", ha comentat el cap de l'equip Monisha Kaltenborg. "Hem dissenyat el seu salt a la Fórmula 1 pas a pas. Té un gran talent i ara està preparat per assumir el repte. No tenim cap dubte que tenim una parella de pilots molt forta per al 2013", ha assegurat.

El mexicà ha confessat sentir-se "molt agraït" i ha afegit que "després d'uns anys experimentant altres categories introductòries a la Fórmula 1, ara és el moment real d'intentar triomfar al món del motor. Serà un plaer córrer al costat d'un pilot experimentat com Hulkenberg".

stats