Futbol Català
Esports 27/03/2012

El tècnic del Santboià estaria "encantat" de renovar per "un club que m'estimo i és casa meva"

L'entitat vermella somriu de nou des del retorn de l'entrenador a mitja temporada

àngel Garreta
2 min
Miguel López, feliç a Sant Boi

Sant Boi de LlobregatL'afició i la directiva del Santboià ha tornat a respirar optimisme en el darrer tram de competició amb l'ascens dins la taula classificatòria del seu equip, que fins ara havia patit a la zona baixa de Tercera després del descens aquest estiu procedent de la Segona B.

Sobre la fòrmula aplicada pel resorgir del club a la lliga, Miguel López creu que moltes vegades el secret no té res a veure amb quelcom futbolístic i molt en l'aspecte humà i emocional. "Jo no vaig fer altra cosa quan vaig tornar al club que treballar l'aspecte mental. De vegades penses que quan una cosa no rutlla el canvi ha de ser tècnic o tàctic, deixar a la banqueta un jugador determinat i posar un altre, però en algunes situacions no té res a veure. És una qüestió psicològica. Has de focalitzar totes les teves energies en el grup i deixar de banda tota la resta", afirma l'entrenador.

López es posa a ell mateix com exemple de canvi, afirmant que "sóc un home visceral i temperamental però l'experiència t'ensenya amb el temps a veure que cal estar tranquil en una situació complicada. Ho aprens i després ho apliques. A mi les temporades anteriors al Manlleu i al Prat m'han servit de molt, moltíssim".

Disposat a renovar

El tècnic somriu davant la pregunta de la seva renovació i admet que "les sensacions són molt positives i jo estaria encantat de renovar per un club que m'estimo i és casa meva. No obstant, tots hem d'estar tranquils, aprofitant precisament el bon ambient. Acabar la temporada i valorar, aquest és el camí a seguir". Miguel López manifesta la seva il·lusió de "tastar la Segona B com entrenador, m'encantaria, és un gran somni i qui sap si la vida m'hi portarà amb el Santboià o no. Anys enrere vam crear la base de l'equip que va disputar play-off i seria maco en un futur entrenar aquest club una categoria per sobre, però toco de peus a terra".

stats