Futbol Català
Esports 02/05/2012

El Santboià i el tècnic Miguel López signaran un altre any més de matrimoni feliç

L'entrenador, principal impulsor dels darrers èxits esportius i de la revifada enguany en lliga, renovarà com a màxim responsable de la banqueta

Ara
1 min
Miguel López, feliç a Sant Boi

Sant Boi de LlobregatTot està llest per a que l'entrenador del Santboià, Miguel López, signi la renovació per una altra temporada. El binomi que formen el club vermell i el tècnic és com el d'un matrimoni consolidat. Impulsor del Santboià que s'ha fet gran a Tercera i va posar les bases de l'ascens a Segona B, López és estimat i valorat com enlloc a Sant Boi. Enguany, agafant l'equip a mitja lliga i en caiguda lliure, ha aconseguit canviar-li la cara al rendiment de la plantilla i situar-la, a dues jornades pel final, a quatre punts de la promoció d'ascens.

La confiança de la directiva encapçalada per Ramon Andreu en el tècnic i la bona sintonia d'aquest en tots els nivells de l'entitat provocaran que no hi hagi cap falta d'entesa per renovar la confiança en el projecte una temporada més. Un projecte que passa, a curt termini, per intentar jugar novament a Segona B i, amb altres plantejaments estructurals, mantenir la nova categoria.

stats