Esports 19/10/2014

Miller guanya a Austràlia i Àlex Márquez, segon, tindrà el primer 'match-ball' a Malàisia

L'australià guanya a casa seva en un final molt ajustat amb Àlex Márquez i Álex Rins

Ara
2 min
Miller ha guanyat la cursa de Moto3 en un final molt ajustat amb Márquez i Rins / JOE CASTRO / EFE

BarcelonaJack Miller ha aconseguit el triomf en el Gran Premi d'Austràlia de Moto3 després d'un final molt ajustat amb Àlex Márquez i Álex Rins. L'australià s'ha imposat amb 29 mil·lèssimes d'avantatge sobre el de Cervera, que segueix líder del Mundial de la categoria petita i el proper cap de setmana, al circuit malai de Sepang, tindrà la primera oportunitat de ser campió del món.

Miller ha sumat la cinquena victòria de la temporada. L'australià arrencava des de la tercera fila de la graella però ràpidament s'ha situat en el grup capdavanter. Àlex Márquez, al davant, ha tractat d'imposar un fort ritme però quan només s'havien disputat cinc voltes, Miller ja rodava segon.

Després de l'equador de la cursa, Márquez, Miller, Rins i Fenati encapçalaven la cursa però quan tan sols quedaven quatre voltes per al final, Márquez ha comès una errada i s'ha situat quart. Tot i això, en dues voltes, tornava a ser primer després d'aprofitar la velocitat punta de la seva Honda a la recta per superar, de cop, els seus tres rivals: Miller, Rins i Efren Vázquez. Aquest cop però, no ha pogut escapar-se i de nou, la cursa de Moto3 ha tingut una última volta lluitada i amb intercesa fins al final. Així, els quatre pilots han arribat en grup a l'últim revolt, tot i que Miller ha aconseguit emportar-se el triomf per tan sols 29 mil·lèssimes d'avantatge sobre el de Cervera.

Tot i el triomf de Miller, Àlex Márquez tindrà la setmana vinent, al circuit de Sepang, la primer oportunitat de ser campió del món. Per certificar el seu primer títol, necessitarà sumar cinc punts més que l'australià, ja que ara el petit dels germans Márquez té 20 punts d'avantatge sobre el pilot australià.

stats