Esports 05/06/2016

El millor equip de la Segona B es decidirà a Múrcia (0-0)

El Reus Deportiu no ha pogut passar de l'empat sense gols en l'anada de la final de campions

Roger Requena
1 min
El Reus no ha pogut passar de l'empat sense gols al feu de l'UCAM Murcia

BarcelonaEl Reus Deportiu ha aconseguit un empat sense gols en el partit d'anada de la final de campions de la Segona B contra l'UCAM Múrcia. El títol simbòlic de millor equip de la categoria d'aquest curs 2015-16 es decidirà, per tant, en el partit de tornada, que es disputarà aquest dimecres a la Condomina (20.00 h).

L'horari matinal d'aquest duel d'anada ha condicionat el partit, ja que l'alta temperatura ha acabat desgastant de més els jugadors de tots dos equips. Tot i això, no els ha privat d'atacar i pressionar sempre que els era possible. El partit ha tingut domini alternat per tots dos conjunts, que no han tingut gaires ocasions al llarg de tot el duel.

Han estat els reusencs els que ho han intentat primer. En la més clara, Biel Ribas, porter de l'UCAM, s'ha vist obligat a posar una gran mà a un xut de Fernando. Els mateixos protagonistes repetirien una acció similar poc després, però novament el porter visitant ha impedit el gol del Reus a pocs segons per al descans.

En el segon temps, l'UCAM ha fet un pas endavant, però el Reus ha aconseguit defensar-se bé, frenant els intents visitants. Ramón i Nono I, aquest últim a porteria buida, han desaprofitat dues grans ocasions. Finalment, el Reus ha estat qui ha acabat el duel buscant amb més insistència la porteria rival, fins que les cames han aguantat. El premi final per a aquests dos equips que el curs vinent seran a Segona, dimecres vinent.

stats